QUI SOM
 
     
 
Som una empresa pionera a la comarca del Maresme, amb més de 75 anys d’experiència en la instal·lació de refrigeració industrial i comercial.
   
 
QUÈ FEM
 
     
 
Responem a les necessitats actuals en el sector del fred i l’aire condicionat.

El nostre departament tècnic amb personal altament qualificat i dotat d’ avançades tècniques per el càlcul, optimitzarà al màxim el resultat de les instal·lacions frigorífiques, seguint sempre les normatives vigents i els hi garantiran un pressupost ajustat a les seves necessitats i a les del seu negoci.

També disposem d’un ampli ventall de productes de les millors marques per cobrir qualsevol eventualitat. La nostra millor garantia son les nostres instal·lacions i un immillorable SAT ( servei d’ assistència tècnica).
   
 
SAT (SERVEI D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA)
 
     
 
Tant les nostres instal·lacions de màxima qualitat, com la nostra eficiència tècnica, així com la maquinària subministrada per INSTAL.LACIONS FRIGORIFIQUES PUIGDELLIVOL, estan totalment garantitzades i complementades per un ampli i eficaç servei post venda.
   
 
SITUACIÓ
 
     
 
La nostra oficina està situada a la Plaça de les Tereses, 29, al centre de Mataró, i la nostra exposició i taller es troben a l’entrada de la ciutat, a la Avinguda el Maresme, 497-505, de fàcil localització i aparcament.
   
EMPRESA
FRED INDUSTRIAL
FRED COMERCIAL
AIRE CONDICIONAT
EQUIPAMENT D'ALIMENTACIÓ I HOSTALERIA
CONTACTAR
OFICINES I VENDA: PLAÇA DE LES TERESES 29 | TEL. 93 798 51 10 | FAX 93 757 56 07 | 08302 MATARÓ
EXPOSICIÓ I TALLER: AVINGUDA MARESME 497-505 | TEL. 93 755 10 69 | 08301 MATARÓ